nieuwe vacature
interieurprofessionals

Interieurprofessional en op zoek naar een bouwer?

Ben je als architect of interieurstylist op zoek naar een interieurbouwer die jouw ontwerp perfect kan vertalen naar een interieur op maat en je daarbij volledig ontzorgt? Raymann Interieurbouw is hier met 30 jaar ervaring en een stabiel en vakbekwaam team uitstekend voor toegerust. We werken oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Op ons kantoor werken wij jouw designs uit tot gedetailleerde werktekeningen. Vervolgens kopen wij de materialen in bij FSC-gecertificeerde toeleveranciers en gaan in onze goed geoutilleerde werkplaats aan de slag om jouw ontwerp tot leven te wekken. Ons motto is: afspraak is afspraak.

FSC-gecertificeerde toeleveranciers

Een fonkelnieuw machinepark

Werken met alle materialen

Vakbekwaam team met 7 vaste interieurbouwers

Fonkelnieuw machinepark

Ons betrouwbare team werkt met de allernieuwste machines, waaronder een CNC-bewerkingscentrum dat alles tot op een honderdste van een millimeter voorbewerkt. Hout, kunststof of natuursteen, wij weten er wel raad mee. Ook het lamineren en spuiten kun je met een gerust hart aan ons overlaten. En zodra het gewenste meubilair klaar is, verzorgen wij het transport en de plaatsing. Bij Raymann Interieurbouw ontzorgen wij je volledig. Bekijk onze portfolio of neem contact op.

Neem contact op voor een afspraak

Wij werken inmiddels al meer dan 10 jaar samen met Raymann en dat is niet voor niets. Raymann levert uitstekend werk tegen nette prijzen. Wat het bedrijf voor mij echter vooral onderscheidend maakt is de "no nonsens" mentaliteit van Kees en zijn team. Snel schakelen als dat nodig is, dingen niet ingewikkelder maken dan ze zijn, problemen snel oplossen en praktische oplossingen aandragen als een ontwerp beter of sneller kan, ook als we daar niet specifiek om vragen.

Portfolio

Receptie
Restaurant
Kledingwinkel
Verzorgingstehuis
Vakantiewinkel
School
Ruimte met bar
Kantoorruimte
Hockeyclub
Bekijk onze portfolio