nieuwe vacature
particulieren

Keuken of meubel op maat?

Wil je een op maat gemaakte keuken, een opvallende tafel of een praktisch bergmeubel dat er ook nog mooi uitziet? Bij Raymann Interieurbouw maken wij dit graag voor je. Je hebt vast al wat afbeeldingen verzameld of bent zelf aan het ontwerpen gegaan. Jouw ideeƫn werken we uit naar een werkbaar plan waarmee wij jouw droominterieur waarmaken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons portfolio of volg ons op Pinterest.

Keukens, meubels of inloopkasten op maat

Alle gewenste materialen en kleuren

Jouw ideeƫn uitwerken naar een werkbaar plan

Wij verzorgen ook het transport en plaatsing

Van welk materiaal gaat jouw hart sneller kloppen?

Heb je al nagedacht over het gewenste materiaal? We laten je graag voorbeelden zien, zodat het materiaal zowel de juiste uitstraling geeft als de beste oplossing is voor in gebruik. Wij kunnen elk materiaal leveren, of je nu plaatmateriaal, hout of natuursteen wilt. Bovendien verzorgen we het lamineren en spuiten. Met welke ideeƫn loop jij rond? Doe inspiratie op of neem contact op voor een afspraak.

Neem contact op voor een afspraak

Onze wens was een woonkeuken en een bijkeuken. In beide ruimtes wilden we graag veel opbergruimte. Een standaard keuken ging niet passen, dus werd het maatwerk. Raymann heeft met ons mee gedacht in de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wat we als zeer prettig hebben ervaren is de openheid van communiceren. Wat kan wel, wat kan niet en welke alternatieven zijn er? Dit heeft geresulteerd in onze droomkeuken. Kwaliteit, mooie materialen en een nette afwerking. Wij genieten iedere dag volop van het resultaat.

Portfolio

Woonkamer met openhaard
Maatwerk keukenkast
Keuken van eikenhout met eiland
Wandmeubel met schuiftrap
Tafelmeubel glans
Keukentafel met bank op maat
Inloopkeuken
Wandmeubel woonkamer
Hobbykamer
Bekijk onze portfolio